s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c
Mossèn Jacint Verdaguer, 2 Cornellà del Terri 17844, Girona  |  636 503 734

Condicions d’ús

Condicions d’ús

Enviament i transport

Vostè podrà rebre la seva comanda a l’adreça que ens indiqui.
Els productes oferts es distribueixen a la península d’Espanya, Si la comanda necessita ser enviat a un altre lloc, si us plau poseu-vos primer en contacte amb nosaltres per parlar dels ports.

Preu i termini de lliurament

Nacional: El termini de lliurament per a comandes Nacionals és entre 1-2 dies laborables.
Els preus dels nostres productes s’expressen en euros i inclouen l’Impost del Valor Afegit (IVA) corresponent segons el producte. Associació d’Iniciatives Socials es reserva el dret de modificar els seus preus en tot moment, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes vigents en el moment en què es registri la comanda.

1 llibre
(Fins 2kg)
2-4 llibres
(Fins 5kg)
5-9 llibres
(Fins 10kg)
Província de Girona 8,50€ 12,00€ 15,00€
Nacionals 9,00€ 14,00€ 24,00€

Disponibilitat

Les nostres ofertes i preus són vàlides mentre s’exposin al lloc web, i sempre en funció de les existències disponibles. En cas de no disposar de l’existència del producte, procedirem a la devolució de l’import.
Ens reservem la possibilitat d’assignar un màxim de llibres per client.

Lliurament

En el moment en que la seva comanda surti del nostre magatzem, rebrà un correu electrònic de confirmació. Per a qualsevol consulta al respecte del lliurament, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon +34 972284301 o  mitjançant l’adreça de correu electrònic info@canxapes.cat.
En cas d’absència, el transportista deixa una notificació amb la indicació de la següent passa pel seu domicili. El Client pot trucar per fixar una nova data de lliurament.

Devolucions

El termini de la devolució és de 14 dies des de la data de compra.
Per realitzar una devolució des del seu domicili, pot sol·licitar-la a través de l’adreça de correu electrònic info@canxapes.cat. Després de verificar totes les dades, enviarem un missatger a recollir el seu paquet. Per concretar els detalls de la recollida, l’empresa de transport es posarà en contacte amb vostè via mail, sms o telèfon mòbil.
Els passos a seguir per a la devolució són els que li mostrem a continuació:

  • Sol·licitar la devolució enviant un correu electrònic a info@canxapes.cat. Lliurar la bossa tancada al missatger al domicili que ens ha indicat.
  • Rebre en els pròxims dies l’import de la seva devolució mitjançant la forma de pagament utilitzada en la seva compra.

Per a comandes Nacionals el cost de la devolució anirà a càrrec del comprador.

Recordem que en el cas de devolució dels productes han d’estar en perfecte estat, no oberts ni usats.
Un cop haguem aprovat la devolució i el seu banc la tramiti (el temps estimat varia segons l’entitat bancària), rebrà un correu electrònic de confirmació indicant-li que en no més de 14 dies naturals des de la recepció del producte en la nostra seu,  rebrà en el seu compte l’import corresponent.
Si us plau, tingui en compte que l’Associació d’Iniciatives Socials  es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o peces que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser rebudes.

Tares o productes defectuosos

En el cas que, excepcionalment, vostè hagi rebut un article defectuós, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al telèfon +34 972284301o mitjançant l’adreça de correu electrònic info@canxapes.cat , solucionarem el problema el més aviat possible.

Forma de pagament i seguretat

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, l’Associació d’Iniciatives Socials  utilitza sistemes de “pagament segur” d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Per al pagament amb targetes Visa i Mastercard, l’Associació d’Iniciatives Socials només accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es distingeix pels distintius Verified by Visa i MasterCard SecureCode. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada. l’Associació d’Iniciatives Socials es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client i adoptar les mesures que consideri oportunes (incloent la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.
També s’accepten pagaments via PayPal.

No oblidis que has d’efectuar el pagament en EUROS.

Tramitació de la comanda

Tramitarem la comanda tots els dies laborals excepte festius i ponts.